La Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) és una fundació suportada per Zenith Watches que té com a missió trencar els estereotips negatius sobre l’home i la moto i donar suport a la salut dels homes a nivell mundial. En particular, com a part de la seva missió global, recapta fons per a la investigació del càncer de pròstata i per a programes de prevenció de salut mental. Des del seus inicis el 2012, la DGR s’ha convertit en una de les principals recaptadores de beneficència del món per a la salut masculina, amb més de 13 milions de dòlars i amb l’objectiu d’afegir altres 6 milions de dòlars a la causa durant la campanya de recaptació del 2018. Aquests fons són invertits pel seu soci, la Fundació Movember, l’organització de salut masculina més gran del món.

La DGR organitza anyalment una sortida de motoristes elegants,  amb corbata o llacet, a més de 650 ciutats i 95 països d’arreu de món, entre les quals Londres, París, Nova York, Hong Kong, Munic, Viena i  Andorra la Vella. Enguany la sortida d’Andorra ha tingut lloc el proppassat dia 30 de setembre i ha comptat amb la presència de Cyril Desprès, pilot francès resident a Andorra i guanyador de cinc Ral·lis Dakar.

Cyril Desprès, lluint un rellotge Zenith Chronomaster El Primero al canell, i la DGR s’han aturat a la nostra boutique de la Plaça Rebés 5 d’Andorra la Vella i hem tingut ocasió de compartir impressions amb tots ells durant una bona estona.

Zenith watches  s’associa amb la DGR, amb la seva missió i el seu esperit i també amb el seu estil elegant i intemporal que es tradueix en la seva línia de rellotges ZENITH PILOT i en particular el PILOT Type 20 Chronograph.

Els cronògrafs de Zenith estan equipats amb el legendari moviment EL PRIMERO, de manufactura pròpia de Zenith, l’únic al món on el volant bat a 36.000 alternances/hora, és a dir una alternança cada dècima de segon.

Vine a qualsevol de les boutiques de Pons & Bartumeu a gaudir dels incomparables rellotges Zenith.

PONS & BARTUMEU CYRIL DESPRÈS ZENITH

CYRIL DESPRÈS

Zenith Watches