El proppassat 4 de desembre, vam tenir el plaer de presentar als nostres clients i amics la nova col·lecció de joies LA MARGINEDA MEDIEVAL JEWELS, en el marc de la nostra renovada boutique de la Plaça Rebés 5 a Andorra la Vella.

La col·lecció s’inspira en una clau medieval de ferro de principis del segle XIV trobada al jaciment arqueològic de La Roureda de la Margineda,  representant la magnífica artesania del ferro de l’època.  Una clau que ens va fascinar perquè, malgrat ser un element construït fa més de set segles,  el seu disseny se’ns apareixia absolutament actual i contemporani; les dents, artísticament i delicadament cisellades, l’argolla i la cadena de la qual penjava formaven un conjunt d’una inusitada harmonia i bellesa. Ens va fascinar la idea d’un ferrer medieval que no es va limitar a fer una clau funcional per a obrir una porta de fusta sinó que també va crear un petita obra d’art; perquè art deu ser allò que transcendeix el temps, allò que al cap de set cents anys és capaç d’emocionar-nos. Aquell objecte singular va servir per despertar-nos la creativitat i ens va portar a promoure l’edició d’una línia de joies inspirades en aquella peça única.

El CEO de Pons i Bartumeu, Enric Bartumeu, i la representant de Molines Patrimonis, Montserrat Cardelús, van explicar als assistents la gènesi del projecte LA MARGINEDA MEDIEVAL JEWELS i la col·laboració establerta entre el Ministeri de Cultura d’Andorra, Molines Patrimonis i Pons i Bartumeu per a poder fer-lo realitat.

Una magnífica vetllada on els assistents  van poder descobrir una col·lació de joies absolutament singular, exclusiva i de forta identitat andorrana, tot degustant els platets healthy cooking de Pili Borra i gaudint de l’actuació musical  del Duo Passacaglia format per Carolina Bartumeu i Àsia Jiménez.

Nous us perdeu l’ocasió descobrir LA MARGINEDA MEDIEVAL JEWELS a qualsevol de les nostres boutiques.

BOUTIQUE.LA MARGINEDA MEDIEVAL JEWELS. ANDORRA 1315.

LA MARGINEDA MEDIEVAL JEWELS. ANDORRA 1315.3

ANDORRA LA VELLA. LA MARGINEDA MEDIEVAL JEWELS. ANDORRA 1315.8

LA MARGINEDA MEDIEVAL JEWELS. ANDORRA 1315.2

LA MARGINEDA MEDIEVAL JEWELS. ANDORRA 1315.4

LA MARGINEDA MEDIEVAL JEWELS. ANDORRA 1315.7

PONS & BARTUMEU. LA MARGINEDA MEDIEVAL JEWELS. ANDORRA 1315.10

LA MARGINEDA MEDIEVAL JEWELS. ANDORRA 1315.19

LA MARGINEDA MEDIEVAL JEWELS. ANDORRA 1315.12

LA MARGINEDA MEDIEVAL JEWELS. ANDORRA 1315.13

LA MARGINEDA MEDIEVAL JEWELS. ANDORRA 1315.16

LA MARGINEDA MEDIEVAL JEWELS. ANDORRA 1315.15

LA MARGINEDA MEDIEVAL JEWELS. ANDORRA 1315.18

LA MARGINEDA MEDIEVAL JEWELS. ANDORRA 1315.11

LA MARGINEDA MEDIEVAL JEWELS. ANDORRA 1315.9

LA MARGINEDA MEDIEVAL JEWELS. ANDORRA 1315.14

LA MARGINEDA MEDIEVAL JEWELS. ANDORRA 1315.17