La història del TAG HEUER CARRERA va començar el 1963, a l’inici de l’era del progrés tecnològic mundial. TAG HEUER es va convertir en el principal productor del món de cronòmetres i cronògrafs per a competicions esportives, inclosos els Jocs Olímpics. Alhora, la majoria de participants en les curses d’automòbils també utilitzaven cronògrafs Heuer a bord dels seus cotxes de competició, ja que Jack Heuer, patró de TAG HEUER,  descendent del fundador de la marca i un gran fanàtic de les curses, va decidir centrar la producció de la casa en aquesta questa direcció. El nom de la col·lecció CARRERA procedeix del la famosa cursa de cotxes Carrera Panamericana al Mèxic dels anys 50.

TAG HEUER CARRERA 01
Desprès de dècades d’èxits, el 2015 la col·lecció CARRERA incorpora el model HEUER 01 amb el calibre de manufactura pròpia del mateix nom,  en homenatge a Edouard Heuer, el fundador de la marca el 1860. El cor del calibre HEUER 01 es basa en el calibre manufactura pròpia 1887, amb un disseny nou i la incorporació d’un seguit de millores tècniques.

El CARRERA HEUER 01 es presenta amb una esfera semi-esquelet plena de detalls; en la part posterior del rellotge el  rotor vermell i la massa oscil·lant amb negre ens recorden el motor de un cotxe de curses; la corretja és en cautxú negre perforat. Un estil 100% esportiu i elegant amb una forta vinculació amb el món de l’automòbil.

A PONS & BARTUMEU tenim una passió especial pels rellotges TAG HEUER CARRERA i, en particular, per l’HEUER 01.

Tant si vols comprar un rellotge com si no, vine a la nostra boutique de la Plaça Rebés 5 d’ Andorra la Vella  per a compartir-la.