L’any 1954 Christian Dior va escriure en el seu “Petit diccionari de moda” que el petit llaç de cinta sempre serà un dels accessoris més apreciats per les dones… És evident que aquesta cinta ha estat una part de l’ADN de la marca des de la seva fundació.

Com a homenatge a Christian Dior i al patrimoni d’alta costura de la casa francesa, la dissenyadora Victoire de Castellane es va inspirar en la cinta i va dissenyar una nova col·lecció de rellotges:  La D de Dior Satine.

Una de les característiques distintives d’aquesta col·lecció és el braçalet de malla milanesa que s’assembla al setí. Utilitzant les tècniques tradicionals de teixit i amb l’ajuda de màquines de teixir metall, els artesans aconsegueixen el dibuix singular de la malla. Per a perfeccionar el braçalet i aconseguir una brillantor distintiva, totes les bandes es poleixen a mà.

Els rellotges La D de Dior Satine amb braçalet i  caixa en or groc o or rosa estan disponibles en  esfera de 19 mm. Els rellotges amb caixa d’acer poden portar esferes de 19 i 36 mm en mare perla de diferents colors (blanc, blau, rosa) o en malaquita i lapislàtzuli; i també una esfera de 25 mm amb mare perla, lacat negre o lacat vermell.

La col·lecció La D de Dior Satine encarna l’esperit de la joieria Dior, la creativitat audaç, les combinacions de materials i colors i tots els coneixements tècnics de la rellotgeria suïssa.

Refinament preciós.

Ara a Andorra. Vine a descobrir-ho a Pons i Bartumeu.