El dimecres dia 27 de juny, a PONS I BARTUMEU vam tenir el plaer de presentar  la nova col·lecció de POMELLATO als nostres clients, amics i seguidors.

En el marc incomparable de l’ Andorra Park Hotel i de la mà de PONS I BARTUMEU, els assistents van poder descobrir les novetats de les principals col·leccions de joies POMELLATO:  RITRATTO, NUDO, CAPRI, VICTORIA, TANGO, ICONICA i M’AMA NON M’AMA.

Pomellato va ser fundat a Milà el 1967 per Pino Rabolini, hereu del llegat orfebre de la seva família. Amb la introducció de la filosofia prêt-à-porter al tradicionalment conservador món de la joieria, Rabolini va revolucionar les opcions de moda de les dones mentre dotava a Pomellato d’una poderosa identitat.  Cinquanta anys més tard, els seus distintius models han evolucionat per a ser venerats tant a Itàlia com en el món de la joieria internacional.

Des dels seus inicis, Pomellato s’ha convertit en un trendsetter de comunicació, desenvolupant campanyes innovadores amb fotògrafs famosos com Helmut Newton, Gian Paolo Barbieri, Michel Comte, Paolo Roversi, Javier Vallhonrat, Sølve Sundsbø i Jean-Baptiste Mondino.

Amb un enfocament avantguardista i original, les sofisticades combinacions de pedres de Pomellato presenten un tall peculiar de les gemmes combinat amb dissenys visionaris. Polseres, anells, arracades,  penjolls i collars plens de color, creativitat, singularitat, glamur, tendència, emoció i pur plaer estètic que les assistents a la nostra presentació van poder emprovar-se  en un ambient càlid i distès, tot bevent un bon xampany i amb el deliciós acompanyament musical dels Barroc Brothers.

La nova col.lecció Pomellato està disponible en qualsevol de les nostres boutiques.

pons i bartumeu

Pomellato Andorra

Joieria Pomellato